Kategori Nyheter

Människomusik

Den 21/9 smäller det! Då släpps Blippblopporkesterns tredje album och det första att ges ut på både digital väg och CD. Albumets titel är Människomusik och det ges ut av skivbolaget Scentair Records. Skivan går redan nu att förhandsboka på:

Poponaut: http://www.poponaut.de/blippblopporkestern-mnniskomusik-p-17764.html

Popmarket: http://popmarket.ru/?page=view/flypage&product_id=369063&category_id=&

TestHiFi: http://testhifi.ru/magazin/product/blippblopporkestern-manniskomusik

 

Läs mer

Sverigevänlig popmusik

Det finns gott om artister som, under de senaste åren, gjort narr av Sverigedemokraterna, men få som vågat stå upp för deras politik. Att värna om sitt land och sitt ursprung är inte detsamma som att hata eller förakta människor på grund av deras hudfärg. På många andra platser på jorden är detta en självklarhet, men här i Sverige tycks det vara svårt att ta det till sig. Det har gått så långt att de som motsätter sig en realistisk och fungerande flyktingpolitik, som de kallar “rasism”, tar till rena förtryckarmetoder för att få sin vilja igenom och därigenom själva blir till det som de trott sig vara mot. Om detta handlar senaste musikvideon, Djävulens Etik:

Läs mer

Musik och politik

Visst är det fint med medmänsklighet och empati, men när förnuftet får ge vika så till den milda grad att man är på väg att köra ett helt land och dess demokratiska tradition i botten så hjälper det inte att hänvisa till fina ord. Jag är varken nazist, rasist eller fascist. Har ingenting till övers för någon form av förtryckarideologi, vare sig det är Hitler eller dagens imamer som står bakom. Ger mitt fulla stöd till homosexuellas rättigheter, för jämställdhet mellan könen och tycker inte att någon ska behandlas illa eller ges speciella fördelar pga att de föddes med en viss hudfärg, tror på en viss religion eller röstar på ett visst parti. För mig betyder detta en solklar röst på Sverigedemokraterna.

Läs mer

Hösten är här

Det blev inte mycket till sommar 2015, även om augusti bjöd på en del sol och värme, men nu är hösten redan på väg. För några år sedan spelade jag in en låt med engelsk text, som fick titeln Tempest. Den har nu blivit ommixad, fått en skånsk text och en sprillans ny video. Varsågod och lyssna på Höstlöv:

Läs mer

Svensktoppen Nästa i P4

Blippblopporkestern gick vidare i årets Svensktoppen Nästa i P4 Kristianstad med låten Vinternatt. Tillsammans med en god vän på keyboard och ett mycket kompetent husband, framfördes låten inför ca 10000 besökare i Tivoliparken i Kristianstad den 4:e juni. Hur det såg ut kan ni se här:

Läs mer

Sommarvideo med Blippblopporkestern

Låten En härlig dag, beskriver en romantisk sommardag på stranden. Videon finner ni här:

Läs mer

Ny skiva på gång

Blippblopporkesterns andra album kommer att heta Urverk och släpps under våren 2015.

Omslagsbild

Omslagsbild

Läs mer

Förhandslyssna på Elektroromantik

Flera av låtarna från kommande albumet Elektroromantik kan du redan höra på Soundcloud:

Läs mer