Kategori Videos

Musik och politik

Visst är det fint med medmänsklighet och empati, men när förnuftet får ge vika så till den milda grad att man är på väg att köra ett helt land och dess demokratiska tradition i botten så hjälper det inte att hänvisa till fina ord. Jag är varken nazist, rasist eller fascist. Har ingenting till övers för någon form av förtryckarideologi, vare sig det är Hitler eller dagens imamer som står bakom. Ger mitt fulla stöd till homosexuellas rättigheter, för jämställdhet mellan könen och tycker inte att någon ska behandlas illa eller ges speciella fördelar pga att de föddes med en viss hudfärg, tror på en viss religion eller röstar på ett visst parti. För mig betyder detta en solklar röst på Sverigedemokraterna.

Läs mer

Hösten är här

Det blev inte mycket till sommar 2015, även om augusti bjöd på en del sol och värme, men nu är hösten redan på väg. För några år sedan spelade jag in en låt med engelsk text, som fick titeln Tempest. Den har nu blivit ommixad, fått en skånsk text och en sprillans ny video. Varsågod och lyssna på Höstlöv:

Läs mer

Svensktoppen Nästa i P4

Blippblopporkestern gick vidare i årets Svensktoppen Nästa i P4 Kristianstad med låten Vinternatt. Tillsammans med en god vän på keyboard och ett mycket kompetent husband, framfördes låten inför ca 10000 besökare i Tivoliparken i Kristianstad den 4:e juni. Hur det såg ut kan ni se här:

Läs mer

Sommarvideo med Blippblopporkestern

Låten En härlig dag, beskriver en romantisk sommardag på stranden. Videon finner ni här:

Läs mer

Musikvideo till Hos mig på YouTube

Du har väl inte missat vår musikvideo till låten Hos mig? Du kan se den här nedan:

Läs mer